ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ

Χρήσιμες Ιστοσελίδες σχετικές με τι αποφράξεις και τις αποφράξεις αποχετεύσεων

Οι χρήσιμες ιστοσελίδες εκτός των αποφράξεων είναι αυτές που έχουν κατασκευαστεί με ποιότητα, πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο και high domain authority

Σημαντικό ρόλο στις μηχανές αναζήτησης παίζουν οι σύνδεσμοι που υπάρχουν σε κάθε ιστοσελίδα,  με βάση το περιεχόμενο τους, τη σχετικότητα και την συνάφεια που έχουν με το αντικείμενο.

Τα αμφίδρομα backlinks   δεν έχουν τόση σημασία, παρόλα αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν την σελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

Οι χρήσιμοι ιστότοποι  επηρεάζουν το SEO δηλαδή ο αριθμός των ιστοσελίδων και τον domain name που είναι συνδεδεμένη με την ιστοσελίδα.  Όσο μεγαλύτερο αριθμό domain έχουμε στην ιστοσελίδα μας, τόσο ποιο ανταγωνιστική γίνεται και καταλαμβάνει καλύτερη θέση στη google.

Το υψηλό domain authority, είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Τέτοια domain είναι τα domain κυβερνητικούς φορείς και πανεπιστήμια με καταλήξεις .ac, .edu, .gov,  .gov.gr, .uk  και όλα τα υπόλοιπα domαιn  και οι ιστοσελίδες που λαμβάνει η Google σοβαρά υπόψιν της.

Κανόνα αποτελεί το γεγονός ότι πρέπει να αποφεύγουμε την δημιουργία παράξενων συνδέσμων που μοιάζουν πιο πολύ με spam, πάρα ότι τα βάλαμε εμείς. Αποφεύγουμε δηλαδή τα linkwheels.Γενικότερα όμως, οι τεχνητοί σύνδεσμοι προσφέρουν κάποια μικρή απόδοση αλλά με επιφύλαξη γιατί έχουν και ρίσκο για την ιστοσελίδα μας.

Ο λόγος και ο σκοπός που γίνεται η τοποθέτηση συνδέσμων μέσα στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας είναι να αυξηθούν τα backlinks και να δημιουργηθούν σύνδεσμοι φτιαγμένοι με φυσικό τρόπο και όχι τεχνητά.Έτσι αυξάνεται η κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και αντιμετωπίζεται με περισσότερο κύρος από την Google.

Η ανταλλαγή συνδέσμων δεν χρησιμοποιείται σε καμία περίπτωση για να εξαπατήσει τις μηχανές αναζήτησης,  ούτε για να δημιουργήσει link farms.

Δείτε χρήσιμους ιστότοπους στην ιστοσελίδα μας:

ALFINO DOOR

ESCORTS

Μενού
Call Now Button