Απόφραξη κάθετης κουζίνας στα Χανιά

28210.6100 – 697.46.05.967

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με απόφραξη στην αποχέτευση της κουζίνας σας ή απόφραξη σε σωληνώσεις του νεροχύτη;

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων δίνει την λύση σε κάθε σας πρόβλημα σχετικά με τις αποφράξεις στα Χανιά. Με ένα τηλεφώνημα 24ώρες το 24ωρο είμαστε δίπλα σας για κάθε πρόβλημα που προκύπτει με φραγμένες σωληνώσεις.

Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε κατοικίες στα Χανιά

Η καθημερινή και συχνή χρήση του νεροχύτη της κουζίνας για το πλύσιμο των πιάτων και το μαγείρεμα, συχνά προκαλούν φραγή στο δίκτυο των σωληνώσεων.

Κύρια αιτία για την απόφραξη είναι τα υπολείμματα φαγητών και λίπους που περνάνε από μέσα από τις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να φράζουν την δίοδο του νερού.

Οι περισσότεροι νεροχύτες διαθέτουν προστατευτικό δίχτυ για να κρατάνε τα σκουπίδια και να προστατεύουν τις σωληνώσεις, αλλά πολλές φορές τα μικροαντικείμενα περνάνε από αυτό  και φράζουν τις σωληνώσεις κάτω από τον νεροχύτη και μέχρι την κεντρική αποχέτευση.

Για να αποφύγετε την εξάπλωση του προβλήματος ή να προλάβετε κάποια πιθανή απόφραξη, φροντίστε να περιορίσετε τα σκουπίδια και τα υπολείμματα των φαγητών που αφήνεται στο νεροχύτη σας.

Τοποθετήστε τα λάδια μαγειρέματος και τα λίπη σε βάζα ή χάρτινα κουτιά και πετάξτε τα στον κάδο απορριμάτων.  Να ελέγχεται σε κάθε χρήση του νεροχύτη, το προστατευτικό δίχτυ στο σιφώνι να είναι σωστά στη θέση του.

Καθαρίστε τακτικά το νεροχύτη σας, μετά από κάθε χρήση με βραστό νερό, σόδα και ξύδι για να αποφύγετε τις δυσάρεστες μυρωδιές και να διατηρήσετε καθαρές τις αποχετεύσεις και τις σωληνώσεις του νεροχύτη της κουζίνας σας.

Μην χρησιμοποιείται χημικά σκευάσματα του εμπορίου για τον καθαρισμό και την απόφραξη κάθετης κουζίνας  γιατί υπάρχει κίνδυνος λόγω αύξησης θερμοκρασίας από τις χημικές ενώσεις να τρυπήσουν οι σωληνώσεις και να μεγαλώσετε το πρόβλημα.

Αν το πρόβλημα παραμένει, τότε σημαίνει πως έχει δημιουργηθεί φραγή στις αποφράξεις κάθετης της κουζίνας, και παραμένουν στάσιμα νερά σε όλες τις γούρνες του νεροχύτη.

Καλέστε την Αποφράξεις Χανιά για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο με εγγύηση και συνέπεια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με υπερσύγχρονο στόλο, καταρτισμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έρχεται στην  οικία σας και σας απαλλάσσει από το πρόβλημα της φραγμένης κάθετης σε κουζίνες στα Χανιά.

Με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας σε διαμέρισμα στα Χανιά
 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας σε μονοκατοικία στα Χανιά
 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας σε υπόγεια κατοικία στα Χανιά
 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας σε εξοχική κατοικία στα Χανιά
 • Αποφράξεις κάθετης κουζίνας σε ημιυπόγεια κατοικία στα Χανιά

Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Το πρόβλημα της απόφραξης κάθετης κουζίνας δεν εμφανίζεται μόνο σε κατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Κυρίως σε αυτούς που η κουζίνα αποτελεί τον πρωταρχικό χώρο εργασίας στο επάγγελμά τους.

Εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα απόφραξης σε κάθετες κουζίνας , λόγω του φόρτου εργασίας τους και της πολυπλοκότητας της εργασίας τους.

Μικροαντικείμενα όπως υπολείμματα καφέ, φρούτων, λαχανικών αλλά και λάδια και λίπη είναι αυτά που δημιουργούν απόφραξη κάθετης κουζίνας. Αυτά τα υπολλείματα περνάνε από το δίχτυ προστασίας και φτάνουν στις σωληνώσεις με κολλώδης μορφή που τραβάει κάε αντικείμενο που περνάει από εκεί.

Η ομάδα μας με ειδικά μηχανήματα και χρήση κάμερας σε δύσκολη αποφράξη κάθετης κουζίνας,   βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αποκαταστήσει ζημιές σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους όπως:

 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε γκαράζ στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε γραφεία στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε καταστήματα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης κουζίνας σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Αποφράξεις κάθετης και αποφράξεις κάθε είδους στα Χανιά

Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται σχετικά με τις αποφράξεις σας, τις βουλωμένες σωληνώσεις, αν χρειάζεστε απολύμανση στο χώρο σας, ή θέλετε να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα και τα τρωκτικά, καλέστε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων.

Περιοχές για απόφραξη κάθετης κουζίνας στα Χανιά

Η εταιρεία μας, καλύπτει τα Χανιά και όλο τον νομό Χανίων με ένα τηλεφώνημα, όλο το 24ωρο,  365 μέρες το χρόνο, σε όποιο ζήτημα υπάρξει με φραγμένες σωληνώσεις, αποφράξεις, απολυμάνσεις, αντλήσεις υδάτων και εντομοκτονίες.

Καλύπτουμε περιοχές όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας τώρα για επιτόπιο έλεγχο του προβλήματος και επιδιόρθωση κάθε βλάβης στον τομέα των αποφράξεων.

Μενού
Call Now Button