ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

28210.6100 – 697.46.05.967

Για απολυμάνσεις , απεντομώσεις, άντληση υδάτων  και αποφράξεις στα Χανιά εμπιστευτείτε την εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, που δραστηριοποιείται στη Γεωργιούπολη Χανίων και σε όλο τον νομό.

Η εταιρεία μας Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, είναι εξοπλισμένη με  υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, και βρίσκεται στη διάθεση σας όλο το 24ωρο,  επιλύνοντας όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε θέματα απεντομώσεων, αποφράξεων και απολυμάνσεων.

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πλήρως ενημερωμένο και τέλεια καταρτισμένο, χωρίς καθυστερήσεις η ομάδα μας δίνει την Εγγύηση των αποτελεσμάτων της δουλειάς μας, και τον λόγο που πρέπει να μας εμπιστευθείτε.

Αποφράξεις σε κατοικίες στην Γεωργιούπολη Χανίων

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας, ή με τις οσμές που μπορεί να προέρχονται από αυτές, ακόμα και αν στο χώρο σας υπάρχουν ενοχλητικά έντομα, μην πανικοβληθείτε. Η εταιρεία μας Σύχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα για να δώσει λύση στα προβλήματα σας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες στα Χανιά και στη Γεωργιούπολη:

 • Αποφράξεις κατοικιών στην Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις ημιυπογείων στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις ισογείων στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις αποθηκών σπιτιού στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στη Γεωργιούπολη
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στη Γεωργιούπολη

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στη Γεωργιούπολη

Για κατοικίες ή διαμερίσματα που χρησιμοποιούνται περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες και τον υπόλοιπο χρόνο είναι κλειστές, επιβάλλεται να γίνεται έλεγχος και συντήρηση των σωληνώσεων για την αποφυγή προβλημάτων που θα σας αναστατώσουν και θα χαλάσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Με ένα τηλεφώνημα για ραντεβού ή για άμεση ανάγκη το έμπειρο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε εμείς την αποκατάσταση της βλάβης και τον έλεγχο των σωληνώσεων μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στη Γεωργιούπολη Χανίων

Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού στα Χανιά, την Γεωργιούπολη και την ευρύτερη περιοχή έχουν ως βασικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη στο έπακρο. Βασικός παράγοντας για να επιτευχθεί αυτό και να κρατηθεί η φήμη της επιχείρησης σε υψηλά επίπεδα είναι τα θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Διατηρήστε το χώρο σας καθαρό μακρυά από ενοχλητικά έντομα και εξαφανίστε αποτελεσματικά τις πιθανές πηγές μικροβίων.

Η εταιρεία μας Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  αναλαμβάνει να απολυμάνει το χώρο για την αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων, να επιδιορθώσει την βλάβη στις σωληνώσεις και στις αποχετεύσεις σας και να απεντομώσει το χώρο.

Η εταιρεία μας είναι μονόδρομος αν θέλετε να έχετε άριστα αποτελέσματα και να διατηρήσετε και να αυξήσετε το υπάρχον πελατολόγιο σας. Με μακρόχρονη εμπειρία 20 ετών στο χώρο των αποφράξεων και των  απολυμάνσεων εξασφαλίζουμε την εγγύηση των αποτελεσμάτων της εργασίας μας, με γρήγορα αποτελέσματα και επιτυχία σε κάθε μας αποστολή.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στη Γεωργιούπολη Χανίων

Εκτός από τις κατοικίες, τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε μορφής απόφραξη σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους που αντιμετωπίζουν τέτοιας μορφής προβλήματα.  Ενδεικτικά παραθέτουμε επαγγελματικούς χώρους τους οποίους η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει για να αποφράξει:

 • Αποφράξεις σε γραφεία στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε βιομηχανίες στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε ισόγεια καταστήματα στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε χώρους parking στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε βιομηχανικούς χώρους στην Γεωργιούπολη Χανίων

Άντληση υδάτων στην Γεωργιούπολη Χανίων

Η ομάδα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα, σε περίπτωση πλημμύρας  χώρου από έντονες καιρικές συνθήκες, ή από απόφραξη κεντρικού φρεατίου από χώματα, ρίζες δέντρων κλαδιά και σκουπίδια. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο με σύγχρονα μηχανήματα εντοπίζουμε  το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα  και προχωράμε στην άντληση των υδάτων  στην επιδιόρθωση της βλάβης.

Κάθε είδους απόφραξη στη Γεωργιούπολη Χανίων

Η ομάδας μας είναι έτοιμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σχετικά με τις αποφράξεις  και την άντληση υδάτων στο χώρο σας. Παρακάτω δείτε ενδεικτικά τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Έλεγχος σωληνώσεων με τη χρήση κάμερας
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο αποφράξεων
 • Καθαρισμός  σωληνώσεων κουζίνας
 • Αποφράξεις σε νιπτήρες  μπάνιου
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στην Γεωργιούπολη Χανίων

Αν θέλετε να αποφύγετε τους ενοχλητικούς επισκέπτες, να εξαφανίσετε κάθε πηγή μικροβίων και δυσάρεστων οσμών,αν θέλετε  να διατηρείτε το χώρο σας καθαρό και υγιεινό, τότε πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία μας.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε κατοικίες, διαμερίσματα και μονοκατοικίες, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, και σε κάθε μορφής επαγγελματικούς χώρους.

Συντήρηση αποφράξεων στη Γεωργιούπολη Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Ο χώρος στον οποίο εργάζεστε. κατοικείτε, διασκεδάζετε ή απολαμβάνετε τις διακοπές σας, θα πρέπει πρώτα από όλα να είναι καθαρός και απαλλαγμένος από οποιασδήποτε μορφής εντόμων και μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και αλλεργίες.

Πρωταρχική μέριμνα για την αποφυγή των παραπάνω είναι ο έλεγχος του χώρου για απολύμανση και μικρόβια, καθώς και ο έλεγχος των σωληνώσεων για αποφυγή δυσάρεστων οσμών και βλάβης όπως πλημμύρα ή διαρροή.

Η εταιρεία μας σας παρέχει την  δυνατότητα συντήρησης της αποχέτευσης σας και απεντομώσεις, απολυμάνσεις σε συγκεκριμένες περιόδους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για να αποφύγετε τα περιττά έξοδα σε περίπτωση ζημιάς στο δίκτυο σας,καθώς επίσης και για να μην σπαταλάτε χρόνο σε καθαρότητα του χώρου από πιθανές πλημμύρες και υπολείμματα εντόμων, απευθυνθείτε σε εμάς.

Η εταιρεία μας Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων σας δίνει την λύση στο πρόβλημα σας. Παρέχουμε μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια πακέτα συντήρησης, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Κάθε συμβόλαιο προσαρμόζεται με βάση τις δικές σας απαιτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο σας, για απόφραξη,άντληση υδάτων, απολύμανση ή απεντόμωση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας  ανά πάσα στιγμή όλο το 24ωρο και  μέλη της ομάδας θα μας θα έρθουν στο χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Μενού
Call Now Button