ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις  στα Χανιά

28210.6100 – 697.46.05.967

Ανησυχείτε για την καθαριότητα του χώρου σας; Έχετε αμφιβολίες για το πόσο υγιεινή και απαλλαγμένη είναι από τα μικρόβια;

Παρατηρήσατε ποντίκια έντομα και άλλα τρωκτικά στην αποθήκη σας;

Κάποιοι από τους λόγους που μπορεί να οδηγούν στην εμφάνιση εντόμων και τρωκτικών είναι κάποια φραγμένη σωλήνωση στο δίκτυο, ή στάσιμα μολυσμένα νερά και λύματα.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων που εδρεύει  στα Χανιά και έρχεται στο χώρο σας για να αναλάβει κάθε μορφής απολύμανση, απεντόμωση και απόφραξη στα Χανιά ώστε να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα και τα μικρόβια μια και καλή.

Η υψηλή υγρασία της περιοχής μας και τα βρώμικα κεντρικά φρεάτια, γίνονται η αιτία που βλέπουμε στους χώρους μας έντομα όπως οι κατσαρίδες και τα κουνούπια.

Για να απαλλαγείτε από τα έντομα και τους μικροβιογόνους οργανισμούς πρέπει να κάνετε συστηματικό έλεγχο για απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

Η ομάδα μας με καταρτισμένο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, με μηχανήματα αναβαθμισμένα και σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών μας εξελιγμένα.

Με προϊόντα χωρίς χημικά, χωρίς να προκαλούν αλλεργίες, παρενέργειες και  αναπνευστικά προβλήματα, ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης , αναλαμβάνει απολυμάνσεις και απεντομώσεις στα Χανιά και τον ευρύτερο νομό.

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με τεχνογνωσία, και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στις απολυμάνσεις  και τις απεντομώσεις έρχεται στο χώρο σας και σας  προσφέρει τις υπηρεσίες της  με εγγύηση αποτελεσμάτων χρήσης.

Ο χώρος εργασίας μας είναι ο καθρέφτης της δουλειάς μας. Ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα το περιβάλλον  το οποίο προσφέρουμε πρέπει να είναι σύμφωνο και συμμορφωμένο με τους κανόνες υγιεινής.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε:

 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε γκαράζ στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε γραφεία στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε καταστήματα στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις σε κατοικίες  στα Χανιά

Κανείς μας δεν θέλει ο χώρος στον οποίο κατοικεί να είναι πηγή μικροβίων και ανάπτυξης ασθενειών. Ο χώρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μαζί με την οικογένεια μας και τους φίλους μας, θέλουμε να είναι ευχάριστος άνετος και καθαρός.

Πολλοί από μας πανικοβαλλόμαστε με την εμφάνιση εντόμων και τρωκτικών στον χώρο μας, και συνήθως καταφεύγουμε σε εντομοκτόνα και χημικά του εμπορίου, που εκτός το ότι δεν αποδίδουν τα αποτελέσματα που περιμέναμε, δημιουργούν προβλήματα και στο αναπνευστικό μας σύστημα.

Μην χάνετε άλλο την υπομονή σας με άσκοπες προσπάθειες και με πειράματα που δεν δίνουν λύσεις.  Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, καλύπτει τις ανάγκες σας στο έπακρο, με ταχύτητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Καλέστε  μας για να ορίσουμε μαζί την επόμενη απολύμανση  και απεντόμωση του χώρου σας, ή να συζητήσουμε  για πακέτα συντήρησης και ελέγχου, για εγγυημένα αποτελέσματα και προσιτές τιμές.

.  Η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε:

 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις   σε διαμερίσματα στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε υπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε ημιυπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε κλειστές βεράντες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε αποθήκες στα Χανιά
 • Απολυμάνσεις απεντομώσεις σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις και αποφράξεις κάθε είδους στα Χανιά

Εκτός από τις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις, η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις και άντληση υδάτων σε όλο των νομό Χανίων, έλεγχο αποφράξεων και πακέτα συντήρησης σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Με διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό είμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη  για να λύσουμε όποιο πρόβλημα προκύπτει.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες όπως:

Περιοχές για απολυμάνσεις-απεντομώσεις στα Χανιά

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων διαθέτει ανανεωμένο στόλο στα Χανιά και όλο το νομό Χανίων για αποφράξεις, απολυμάνσεις, αντλήσεις υδάτων και απεντομώσεις.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο  και η ομάδα μας θα είναι σε ελάχιστη ώρα στο χώρο σας.   Αναλαμβάνουμε απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονίες σε περιοχές όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν δεν θέλετε να χάνετε πολύτιμο προσωπικό χρόνο και να σπαταλάτε χρήματα σε χημικά προϊόντα του εμπορίου, που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργούν, αν επιθυμείτε καθαρούς και χωρίς πηγές μικροβίων χώρους τότε Επικοινωνήστε μαζί μας 

Η ομάδα μας θα έρθει στο χώρο σας  σε σύντομο χρονικό διάστημα για να εξαφανίσει έντομα, τρωκτικά και μικρόβια χωρίς έξτρα κόστος και με εγγύηση αποτελεσμάτων.

Μενού
Call Now Button