ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

28210.6100 – 697.46.05.967

Η εταιρεία μας, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι η πρώτη εταιρεία στα Χανιά με έμπρακτα αποτελέσματα στον τομέα της άντλησης υδάτων, των απολυμάνσεων και των αποφράξεων στα Χανιά.Με εμπειρία πάνω από τρεις δεκαετίες, είμαστε δίπλα σας ταχύτατα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Με έμπειρο προσωπικό με συνεχής και εκπαίδευση και ανανεωμένα αποφρακτικά μηχανήματα αναλαμβάνουμε αποφράξεις, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και άντληση υδάτων ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις σε όλα τα Χανιά.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας, συχνά μας φέρνουν αντιμέτωπους με έντονες καταιγίδες και νεροποντές. Τις περισσότερες φορές είμαστε απροετοίμαστοι στο να αντιμετωπίσουμε μια πιθανή μπόρα με κίνδυνο να πλημμυρίσει ο χώρος μας.

Τα βουλωμένα κεντρικά φρεάτια στους δρόμους ή ένας ορμητικός χείμαρρος με νερά χώματα και κλαδιά που δεν αφήνουν περιθώρια να φύγει το νερό, είναι η κύρια αιτία που οι χώροι μας γεμίζουν με νερά και λύματα σε τέτοιες περιόδους. Με αποτέλεσμα στάσιμα μολυσμένα νερά να βρίσκονται στο χώρο μας, καταστρέφοντας έπιπλα και συσκευές και  να αυξάνονται τα επίπεδα της υγρασίας και  της μούχλας στα τοιχώματα και να αναπτύσσονται μικροοργανισμοί βλαβεροί για την υγεία μας.

Άντληση υδάτων σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε άντληση υδάτων χρειάζεται ο χώρος σας, σε όλα τα Χανιά και τον ευρύτερο νομό. Η κύρια αιτία που ένας χώρος πλημμυρίζει είναι τα φυσικά φαινόμενα και οι καιρικές συνθήκες ή κάποια φραγμένη σωλήνωση.   Η ομάδα μας αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ταχύτατα χωρίς να προκληθούν έξτρα ζημιές στην περιουσία σας και να βρει και την αιτία που το προκάλεσε.

Είμαστε στη διάθεση σας, με ένα τηλεφώνημα και ερχόμαστε σε όλους τους χώρους όπως:

 • Άντληση υδάτων σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε γκαράζ στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε γραφεία στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε καταστήματα στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Άντληση υδάτων σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Άντληση υδάτων σε κατοικίες στα Χανιά

Μια φραγμένη σωλήνωση μπορεί να είναι η αιτία που γεμίζει το σπίτι νερά και και λύματα που θα πήγαιναν με κανονικές συνθήκες στην αποχέτευση. Επιπλέον μία διαρροή στο δίκτυο της ύδρευσης θα μπορούσε να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

Μην πανικοβάλλεστε.  Αν αντιληφθήκατε τέτοιο πρόβλημα και ψάχνετε εταιρεία για άντληση υδάτων, η εταιρεία μας έχει την λύση για εσάς.  Με ένα τηλεφώνημα έρχεται στο χώρο σας, άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά και σας εγγυάται αποτελέσματα εργασιών αποφεύγοντας χειρότερα προβλήματα που θα προέκυπταν.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κατοικίες στα Χανιά που αναλαμβάνουμε:

 • Αντλήσεις υδάτων σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων  σε διαμερίσματα στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε υπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε ημιυπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε κλειστές βεράντες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε αποθήκες στα Χανιά
 • Αντλήσεις υδάτων σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά

 Αντλήσεις υδάτων και αποφράξεις κάθε είδους

Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα εργασίας, η Σύγχρονη αποφρακτική Χανίων δίνει την λύση για εσάς,σε προβλήματα που υπάρχουν από φραγμένες σωληνώσεις, αποφράξεις, άντληση υδάτων σε πλημμυρισμένους χώρους, μυοκτονίες, απεντομώσεις και απολυμάνσεις.

Με καταρτισμένο προσωπικό, εμπειρία τριών δεκαετιών,  παρέχουμε υπηρεσίες μοναδικές στο χώρο μας, σε προσιτές τιμές με ταχύτητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.  Η εταιρεία μας είναι στη διάθεση σας για:

Περιοχές για άντληση υδάτων στα Χανιά

Με σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζονται ανάμεσα στους επαγγελματίες της εταιρείας μας και στους πελάτες μας,  στοχεύουμε να επιλύσουμε κάθε βλάβη που προκύπτει, με οικονομικές τιμές, χωρίς έξτρα χρεώσεις και με εγγύηση αποτελεσμάτων δουλειάς.  Τα στάσιμα νερά από σωληνώσεις είναι φορέας πολλών μικροβίων και προκαλούν μούχλα και υγρασία. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ακόμα και στις πιο δύσκολες και δυσπρόσιτες περιοχές, αντλούμε νερά από υπόγεια, κλειστούς χώρους, ανελκυστήρες και φρεάτια, μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνοντας τους χώρους, χωρίς να προκαλούνται άλλες βλάβες τόσο στην περιουσία σας όσο και στην υγεία σας.

24ώρη κάλυψη σε όλα τα Χανιά

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  είναι σε ετοιμότητα 24ώρες το 24ώρο, κάθε μέρα, και Κυριακές και αργίες για να έρθει στο χώρο σας στα Χανιά με ένα τηλεφώνημα. Δείτε περιοχές που αναλαμβάνουμε:

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με πλημμυρισμένους χώρους και για να ελέγξετε τις σωληνώσεις του δικτύου σας για αποφυγή διαρροής. Επικοινωνήστε μαζί μας  και η ομάδα μας θα  είναι σε ελάχιστο χρόνο κοντά σας.

 

Μενού
Call Now Button