Υπηρεσίες Αποφράξεων στα Χανιά

Έχετε πρόβλημα με τις σωληνώσεις σας; Φράζει συνέχεια ο νεροχύτης σας; Για όποιο πρόβλημα αποφράξεων στα Χανιά καλέστε 24 ώρες την Αποφρακτική Χανιών!

Τι χώρους αναλαμβάνει η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων ανταποκρίνεται σε κάθε πελάτη που έχει πρόβλημα με τις αποφράξεις του δικτύου, σε όποια περιοχή των Χανίων και αν βρίσκεται με ταχύτητα και συνέπεια.

Σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε, καλέστε την ομάδα μας και ο εξειδικευμένος στόλος μας , θα βρίσκετε σε ελάχιστο χρόνο στο χώρο σας.

Ενδεικτικά  σας παραθέτουμε χώρους που μπορούμε να αναλάβουμε:

 • Αποφράξεις κατοικιών στα Χανιά
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε χώρους πάρκινγκ στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Αποφράξεις σε καταστήματα εστίασης και σίτισης στα Χανιά

 Γιατί να εμπιστευτείτε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων;

Γιατί είναι η μόνη εταιρεία στα Χανιά, με εμπειρία πάνω από 20χρόνια, που μπορεί να αντιμετωπίσει βλάβες από φραγμένες σωληνώσεις, άντληση υδάτων σε πλημμυρισμένους χώρους , απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

Ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές του νομού, 24ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και αναβαθμισμένο εξοπλισμό,  τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό  στόλο με υψηλής τεχνογνωσίας προσωπικό για να καλύπτουν κάθε περιοχή από άκρη σε άκρη στο Νομό Χανίων.

Για καθαρισμό αποφράξεων εσωτερικών και εξωτερικών σωληνώσεων του δικτύου, για αντλήσεις υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας από φυσικά αίτια ή υδρορροές του δικτύου, για απεντομώσεις χώρων και αποφυγή ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών, και για όποιο πρόβλημα προκύπτει απευθυνθείτε στην ομάδα μας.

Δίνουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές το συνεργείο μας είναι δίπλα σας.

Εκεί που όλοι οι άλλοι δεν αναλαμβάνουν, εκεί που σταματούν εμείς εκτελούμε αποτελεσματικά και με εγγύηση σε ελάχιστο χρόνο όποια εργασία απαιτείται για την επίλυση του προβλήματος.

Εγγύηση και Αποτελεσματικότητα στις εργασίες μας

Η σχέση μας με τον πελάτη βασίζεται στο σεβασμό και στην ειλικρίνεια. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με διάρκεια ετών, και οι πελάτες μας, μας προτιμούν για όποιο πρόβλημα και να προκύψει.

Με πρωτοποριακές παροχές στο είδος μας, με συμβάσεις και συμβόλαια διαμορφωμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, με προσιτές τιμές, χωρίς έξτρα χρεώσεις.

Με πλάνα που ρυθμίζονται ιδανικά ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο και έτος σε συνεννόηση με τους πελάτες μας  και τις απαραίτητες ενέργειες για την σωστή λειτουργία του δικτύου.

Δουλεύουμε με καταρτισμένη ομάδα και πλήρως εκπαιδευμένη δίνοντας αποτελέσματα με εγγύηση στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Δεν είναι τυχαίο που μας προτιμούν γνωστές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους όπως:

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας

Μην αμελείτε τον τακτικό έλεγχο των αποφράξεων του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Ένας βουλωμένος νεροχύτης, μια φραγμένη απόφραξη, ένα σιφόνι με ενοχλητικές δυσοσμίες, μπορεί να μοιάζουν με επιφανειακά προβλήματα, αλλά ενδεχομένως να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά αν δεν τα αντιμετωπίσετε με συνέπεια.

Τις περισσότερες φορές το λάθος που κάνουμε είναι να προσπαθούμε μόνοι μας να ξεβουλώσουμε τις σωληνώσεις.

Με αποτέλεσμα να σπαταλάμε πολύτιμο προσωπικό χρόνο σε μάταιες προσπάθειες και τρόπους αποφράξεων και να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε ¨φθηνές” αρχικά λύσεις του εμπορίου, με την αγορά χημικών προϊόντων, τα οποία μπορεί να μας καταστρέψουν την υγεία μας και το δίκτυο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων.

Συμβόλαιο με εγγύηση αποτελεσματικότητας 

Επικοινωνήστε με την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  για να δούμε μαζί τις απαιτήσεις του χώρου σας και να επιλέξουμε ανάμεσα σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια συμβόλαια για έλεγχο αποφράξεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και αντλήσεις υδάτων.

Η εταιρεία μας, σας εξασφαλίζει την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου σας με υπηρεσίες σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές. Με τα πλάνα συντήρησης δεν χρειάζεται πλέων να ανησυχείτε.

Απολαύστε τον χώρο που μένετε ή εργάζεστε χωρίς το άγχος  και τον πανικό της πιθανής εμφάνισης προβλημάτων στις αποφράξεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη διάθεση σας, κάθε μέρα όλες τις ώρες,ανά πάσα στιγμή Κυριακές και αργίες.

Καλέστε μας  24ώρες το 24ωρο στα τηλέφωνα 28210.6100 – 697.46.05.967 το συντομότερο δυνατό  για ορθό έλεγχο των σωληνώσεων και του δικτύου σας, χωρίς να περιμένετε να αυξηθεί το πρόβλημα στις αποφράξεις σας και στις σωληνώσεις σας.

Δείτε περισσότερα για καθαρισμό αποφράξεων στα Χανιά

Μενού
Call Now Button