ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Απόφραξη κάθετης αποχέτευσης τουαλέτας στα Χανιά

28210.6100 – 697.46.05.967

Όταν  υπάρχει πρόβλημα απόφραξης κάθετης αποχέτευσης τουαλέτας πιθανότατα η φραγή να βρίσκεται στον κάθετο σωλήνα της αποχέτευσης της τουαλέτας.

Όταν χρησιμοποιούμε τον νιπτήρα, την λεκάνη της τουαλέτας, την μπανιέρα ή την ντουζιέρα για την καθημερινή μας υγιεινή και καθαριότητα, όλα τα υγρά και στερεά υπολείμματα πηγαίνουν στον κάθετο σωλήνα της αποχέτευσης του μπάνιο μας.

Κάποια από τα στερεά υπολείμματα δεν περνάνε μέσα από τις κάθετες σωληνώσεις και μπλοκάρουν προκαλώντας απόφραξη κάθετης τουαλέτας.

Για να ελέγξουμε και να εντοπίσουμε που είναι η απόφραξη στις σωληνώσεις μας, ρίχνουμε μεγάλη ποσότητα νερού κυρίως από το καζανάκι. Αν το νερό παραμένει στην λεκάνη της τουαλέτας τότε σημαίνει πως το πρόβλημα βρίσκεται στην απόφραξη της λεκάνης και όχι στην κάθετη αποχέτευση.

Αν η αποστράγγιση των νερών γίνεται αργά από την λεκάνη, υπάρχει πιθανότητα να πλημμυρίσει προκαλώντας δυσάρεστες συνέπειες και δυσοσμίες.

Όταν η απόφραξη της λεκάνης είναι καθαρή, αλλά το κεντρικό σιφόνι του μπάνιου κρατάει τα νερά, τότε υπάρχει πρόβλημα με την απόφραξη κάθετης τουαλέτας.

Το σιφόνι της τουαλέτας είναι η κόμβος που συγκεντρώνονται όλες οι σωληνώσεις από λεκάνη, νιπτήρα και μπανιέρα, για να οδηγηθούν στο κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης.

Σε περιπτώσεις απόφραξης κάθετης αποχέτευσης τουαλέτας καλέστε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, που δραστηριοποιείται στα Χανιά και στον ευρύτερο νομό Χανίων  πάνω από είκοσι χρόνια και απαλλαγείτε από προβλήματα αποφράξεων άμεσα και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε σπίτια στα Χανιά

Όταν το σιφόνι του μπάνιου δεν κάνει αποστράγγιση των νερών και των στερεών υπολειμμάτων , το πρόβλημα είναι στην απόφραξη κάθετης τουαλέτας.

Η σωστή διάγνωση έχει ως αποτέλεσμα γρήγορη, αποδοτική και επιτυχημένη απόφραξη διατηρώντας τα επίπεδα καθαριότητας και υγιεινής του χώρου φυσιολογικά.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει:

 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε μονοκατοικίες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας  σε διαμερίσματα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε υπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε ημιυπόγειες κατοικίες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε εξοχικές κατοικίες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε κλειστές βεράντες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε αποθήκες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά

Απόφραξη κάθετης αποχέτευσης τουαλέτας σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Η χρήση της τουαλέτας σε επαγγελματικούς χώρους δεν γίνεται αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες τους αλλά και από πελάτες. Κανένας από εμάς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες συμπεριφέρονται στην χρήση των κοινόχρηστων μπάνιων, νιπτήρων και μπανιερών.

Πολλές φορές σε επαγγελματικούς χώρους ερχόμαστε αντιμέτωποι με απόφραξη κάθετης σε τουαλέτες και ο κύριος λόγος είναι το χαρτί υγείας.

Το χαρτί είναι υπεύθυνο για τις περισσότερες αποφράξεις κάθετης, καθώς με το νερό που υπάρχει αλλοιώνεται και παίρνει μια σκληρή μορφή που κολλάει στα τοιχώματα και μπορεί να φρακάρει σε διάφορα σημεία των σωληνώσεων.

Εμπιστευτείτε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με μία κλήση σας, έρχεται στο χώρο σας και προσφέρει τη βέλτιστη λύση στο πρόβλημά σας, με αποκλεισμό  της πιθανότητας επανεμφάνισης του.

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε:

 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε εργοστάσια στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε γκαράζ στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε γραφεία στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε καταστήματα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε υπόγεια καταστήματα στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε κλειστά πάρκινγκ στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Απόφραξη κάθετης  αποχέτευσης τουαλέτας σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Αποφράξεις κάθετης αποχέτευσης τουαλέτας και κάθε είδους απόφραξη στα Χανιά

Για να είστε σίγουροι πως το πρόβλημα με τις αποφράξεις θα λυθεί, απευθυνθείτε στην Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων για έλεγχο των σωληνώσεων, καθαρισμό αποχετεύσεων, συντηρήσεις, κάθε είδους αποφράξεις όπως:

Περιοχές απόφραξης κάθετης τουαλέτας  στα Χανιά

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με 20ετή και πάνω εμπειρία στις αποφράξεις αναλαμβάνει αποφράξεις κάθετης αποχέτευσης τουαλέτας και όλων των ειδών τις αποφράξεις σε όλο τον νομό Χανίων και συγκεκριμένα:

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε μην προσπαθήσετε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Οι λάθος τεχνικές που χρησιμοποιείται πιθανόν να επιφέρουν μεγαλύτερα προβλήματα παρά λύσεις. Καλέστε μας τώρα και σύντομα η ομάδα μας θα βρίσκετε στο χώρο σας με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και εγγύηση των εργασιών μας.

Μενού
Call Now Button