ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Απόφραξεις μπανιέρας στα Χανιά

Η μπανιέρα σας δείχνει να έχει πρόβλημα με την αποστράγγιση των υδάτων; Διαπιστώσατε έντονη δυσοσμία μετά από χρήση της;

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα με αποφράξη σε  μπανιέρες στα Χανιά.

24ώρες το 24ωρο κάθε μέρα με  ένα τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας για κάθε πρόβλημα που προκύπτει με αποφράξεις σωληνώσεων.

Απόφραξεις μπανιέρας σε κατοικίες στα Χανιά

Η συχνή και πολλές φορές καθημερινή  χρήση της μπανιέρας για την καθαριότητα μας , συχνά προκαλούν φραγή στο δίκτυο των σωληνώσεων.

Για την απόφραξη των σωληνώσεων  της μπανιέρας συνήθως αιτία είναι τα υπολείμματα σκουπιδιών, ο τρίχες και τα λίπη που περνάνε από μέσα από τις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούν φραγή στην αποστράγγιση των υδάτων.

Στις μέρες μας, οι μπανιέρες διαθέτουν σύστημα προστασίας με δίχτυ τοποθετημένο στο στόμιο της υποδοχής του σιφονιού,αλλά και έξτρα μηχανισμό τοποθετημένο κάτω από το στόμιο ώστε να παραμένουν εκεί τα στερεά αντικείμενα που πιθανόν να εισχωρήσουν από το δίχτυ και να δημιουργήσουν φραγή.

Για να προλάβετε κάποια πιθανή απόφραξη ή  αποφύγετε τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, θα πρέπει να φροντίζεται μετά από κάθε χρήση της μπανιέρας, να καθαρίζετε από τυχόν τρίχες και μικροαντικείμενα που είναι εμφανή στο στόμιο αποστράγγισης.

Πολλές φορές αιτία των προβλημάτων είναι και τα συμπυκνωμένα απορρυπαντικά, οι αφροί ξυρίσματος και τα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε.

Με συστηματικό καθαρισμό της μπανιέρας έπειτα από χρήση της, δοκιμάστε να ρίξετε λίγο ζεστό νερό, ανάλογη ποσότητα σόδας και ξυδιού για να διατηρήσετε καθαρές τις αποχετεύσεις και τις σωληνώσεις της μπανιέρας σας και να εξουδετερώσετε τις δυσάρεστες οσμές.

Σε περίπτωση που η απόφραξη της μπανιέρας δεν υποχωρήσει και το πρόβλημα φαίνεται να παραμένει, τότε πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς στις αποφράξεις στα Χανιά.

Για γρήγορα αποτελέσματα με εγγύηση, συνέπεια και προσιτές τιμές καλέστε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων και το συνεργείο μας αποκαθιστά την βλάβη, ελέγχει το δίκτυο για κάθε απόφραξη σε ελάχιστο χρόνο.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, στόλο, υπερσύγχρονο και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τις ανάγκες σας,  φτάνει έγκαιρα στον επαγγελματικό σας χώρο, στο εξοχικό σας ή στο σπίτι σας  στα Χανιά, και σας βγάζει από την δύσκολη θέση και τον πανικό που προκαλεί μια βουλωμένη σωλήνωση μπανιέρας.

Καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε σε:

 • Αποφράξεις μπανιέρας  σε διαμέρισμα στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  σε μονοκατοικία στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  σε υπόγεια κατοικία στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  σε εξοχική κατοικία στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας σε ημιυπόγεια κατοικία στα Χανιά

Αποφράξεις μπανιέρας  σε επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά

Το πρόβλημα της Αποφράξεις μπανιέρας  δεν εμφανίζεται μόνο σε κατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Ιδιαίτερο πρόβλημα έχουν επιχειρήσεις που η κύρια απασχόληση τους είναι η διαμονή τουριστών.

Τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία αντιμετωπίζουν  συχνά προβλήματα στις αποφράξεις τις μπανιέρας, γιατί οι χρήστες τις μπανιέρας και γενικότερα του μπάνιου είναι περαστικοί και έχουν αναθέσει την προσοχή στον τομέα της καθαριότητας σε υπηρεσίες δωματίου των ξενοδοχείων μετά την αποχώρηση τους.

Τρίχες, υπολείμματα από σαμπουάν και αφρόλουτρα σχηματίζουν μόνα τους μια μάζα που μπορεί να σταθεί οπουδήποτε στις σωληνώσεις και να προκαλέσει απόφραξη.

Αν αμελήσετε το πρόβλημα ενδεχομένως τα νερά να μην αποστραγγίζονται σωστά και να υπάρξει διαρροή στις σωληνώσεις ή ακόμα χειρότερα και κάποιο ράγισμα από την πίεση και της μάζας των σκουπιδιών αλλά και του νερού.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  με χρήση κάμερας  και πιεστικά μηχανήματα υδροβολής είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποφράξεις σε μπανιέρες και ντουζιέρες σε επαγγελματικούς χώρους όπως:

 • Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας σε γήπεδα στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας σε βιομηχανικούς χώρους στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας σε βιοτεχνίες στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας σε αποδυτήρια στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας σε γραφεία στα Χανιά
 • Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας σε καταστήματα στα Χανιά
 • Απόφραξη μπανιέρας  και ντουζιέρας σε καταστήματα εστίασης στα Χανιά
 • Απόφραξη μπανιέρας  και ντουζιέρας σε ξενοδοχεία στα Χανιά
 • Απόφραξη μπανιέρας  και ντουζιέρας σε τουριστικά καταλύματα στα Χανιά

Αποφράξεις μπανιέρας  και ντουζιέρας και αποφράξεις κάθε είδους στα Χανιά

Για προβλήματα όπως οι αποφράξεις, οι βουλωμένες σωληνώσεις, η μυοκτονία, η απεντόμωση, η απολύμναση και η άντληση υδάτων στο χώρο σας, κάντε ένα τηλεφώνημα  στην Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων.

Περιοχές για απόφραξη κάθετης κουζίνας στα Χανιά

Όλο το 24ωρο, με ένα τηλεφώνημα η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων καλύπτει όλο το νομό Χανίων σε περιοχές όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο σας,  για άντληση υδάτων ή απεντόμωση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας  ανά πάσα στιγμή όλο το 24ωρο.

Μενού
Call Now Button